Moș Crăciun noi vom fi, cu terapie pentru copii! ❤️

 

Mara Vasilescu Asociația Clubul Câinilor Utilitari

23.666666666667% Complete
710 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
8
Donații

Anul acesta Asociația Clubul Câinilor Utilitari, din care fac parte de 6 ani, sărbătorește 12 ani de când a luat naștere. Este locul unde mi-am găsit menirea, echipa alături de care am crescut atât profesional, cât și ca om. Aici am primit sprijin, îndrumare, înțelegere, dragoste, respect și bucurie! Și tot aici am avut șansa să ofer toate acestea, la rândul meu, tuturor persoanelor pe care le-am întâlnit pe parcursul activității noastre.

Cele mai valoroase momente pentru noi sunt acelea în care știm că putem aduce bucurie copiilor, în care ora de joacă alături de cățeii noștri devine timpul preferat din săptămână pentru ei, în locul în care sunt primiți cu dragoste, acceptare, veselie și inimile deschise! ❤️

Timp de 12 ani, CCU a ajutat o mulțime de beneficiari cu sprijinul câinilor utilitari, special antrenați pentru intervenții de terapie asistată de animale și căutare și salvare, iar acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a începe noul an cu forțe proaspete. 

Fii Moș Crăciun alături de noi, donează și contribuie la ședințe de terapie pentru copii cu tulburări de neurodezvoltare și la pregătirea celor 30 de câini din echipa de căutare și salvare!

Vă mulțumim din suflet! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației constă în formarea a 200 de echipe utilitare om-câine care să intervină la nivelul întregii țări, atât în Terapia și Activitățile Asistate de Animale, cât și în Căutare și Salvare. De asemenea, misiunea cuprinde răspândirea conceptului de câine utilitari și promovarea respectarii drepturilor animalelor.

Luna aceasta, Clubul Câinilor Utilitari împlinește 12 ani! De ziua noastră, ne dorim să ajutăm încă 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare și să pregătim 30 de câini pentru misiuni de căutare și salvare.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

8 Donații

Anonymous

100 RON
Craciun fericit dragelor!
19 Dec 2022
Sarbatori fericite!
19 Dec 2022

Anonymous

150 RON
Sărbători minunate!
15 Dec 2022

Roxana

50 RON
Dedicarea si munca va sunt apreciate. Sărbători binecuvântate, cu bucurie!
14 Dec 2022

Ramona

30 RON
14 Dec 2022
14 Dec 2022
Cu iubirea voastră și puținul meu Binele să-l facem mereu!
13 Dec 2022

Anonymous

105 RON
13 Dec 2022