Asociația Clubul Câinilor Utilitari

Asociația Clubul Câinilor Utilitari

În luna cadourilor, susține CCU să își continue proiectele

Status: Finantat

Luna aceasta, Clubul Câinilor Utilitari împlinește 12 ani! De ziua noastră, ne dorim să ajutăm încă 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare și să pregătim 30 de câini pentru misiuni de căutare și salvare.

[ Show more ]
33.984905660377% Complete

9,006 RON

Sumă:

9

Galantomi:

84

Donații:

26,500 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În luna decembrie, CCU împlinește 12 ani de când derulează programe de Terapie Asistată de Animale și Căutare și Salvare, timp în care a ajutat mii de beneficiari cu ajutorul donațiilor obținute din partea comunității.

La fiecare final de an, resursele pe care le avem la dispoziție se epuizează și avem nevoie de susținere pentru a ne continua proiectele.

Luna aceasta ne puteți ajuta să ne îndeplinim misiunea și să ne continuăm programele prin care pregătim câini utilitari pentru:

  • Terapie Asistată de Animale: câini utilitari, atestați pentru intervenții asistate de animale.

  • Căutare și Salvare:  câini utilitari, atestați pentru intervenția în caz de cutremur sau dispariții în mediul natural alături de autorități.

Astfel, de ziua noastră de dorim ca în 2023 să ajutăm cu sedințe de terapie asistată de animale încă  5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare,  și să pregătim 30 de voluntari cu câini salvatori pentru intervenția în misiuni reale de căutare și salvare a persoanelor dispărute sau prinse sub dărâmături.