Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Luciana-Mihaela Manole Asociația Clubul Câinilor Utilitari

100% Complete
3,520 RON
Sumă strânsă
3,500 RON
Target
17
Donații

Activitatea de la cabinet este o parte importantă din viața mea. Ultimii 5 ani i-am dedicat studiului și dezvoltării personale, făcând o facultate de psihologie, terminând un master clinic, urmând formări în psihoterapie, cursuri, terapie individuală – toate acestea pentru a aduce cea mai bună variantă a mea în întâlnirea cu copiii cu care lucrez și în relația cu aceștia.

Tot ce a devenit vindecător pentru mine a propagat în cabinet acea liniște, disponibilitate și prezență – elemente care își pun amprenta în terapia cu copiii cu care lucrez, astfel încât ei se simt văzuți, auziți și apreciați dincolo de diagnosticul pe care îl poartă. Când în ecuație se adaugă și câinii utilitari de terapie, aceștia aduc un plus de siguranță, relație și motivație.

În curând va veni ziua mea. Încă de mic copil mi-au plăcut cadourile și am considerat că acestea sunt un gest de iubire. Anul acesta, pentru a doua oară, aș vrea ca aceste daruri să fie cu sens pentru copii, cu folos pentru aceia dintre ei care au mai puțin, cu eliberare pentru părinții care mereu sunt forțați să facă rost de bani. De aceea, te rog pe tine, cel care citești acest text, vă rog pe voi, prieteni dragi, ca în acest an să nu îmi cumpărați o carte, un buchet de flori, cosmetice sau alte minunății, ci să donați către această strângere de fonduri, pentru ca împreună să putem oferi o șansă copiilor cu tulburări de neurodezvoltare care vor face parte din a doua ediție a proiectului „Doctor cu patru lăbuțe – ediția a doua”.

Pentru mine, aceste donații vor reprezenta în continuare o dovadă de iubire; pentru copii, aceste daruri vor reprezenta conținere, emoție și câteva luni de terapie; pentru părinți, aceste gesturi vor reprezenta eliberarea de povara unei noi plăți iar pentru cei care oferă, aceste cadouri se vor întoarce în multe feluri.

Vă mulțumesc încă de pe acum și vă îmbrățișez cu drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației constă în formarea a 200 de echipe utilitare om-câine care să intervină la nivelul întregii țări, atât în Terapia și Activitățile Asistate de Animale, cât și în Căutare și Salvare. De asemenea, misiunea cuprinde răspândirea conceptului de câine utilitari și promovarea respectarii drepturilor animalelor.

Acest proiect are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.

 

Activitatea de la cabinet este o parte importantă din viața mea. Ultimii 5 ani i-am dedicat studiului și dezvoltării personale, făcând o facultate de psihologie, terminând un master clinic, urmând formări în psihoterapie, cursuri, terapie individuală – toate acestea pentru a aduce cea mai bună variantă a mea în întâlnirea cu copiii cu care lucrez și în relația cu aceștia. Tot

 

17 Donații

Anonymous

600 RON
15 Sep 2022

Ana Maria și Denat

300 RON
La mulți ani din partea noastră și mult succesc în proiect!
10 Aug 2022
Sa iti aduca fiecare zi numai zambete, voie buna si reusite, asa cum si tu oferi toate acestea zi de zi copiilor! La multi ani!
30 Jul 2022
Numai bine, tuturor.
27 Jul 2022
La mulți ani, draga mea Lulu! Sper ca mica mea contribuție să te apropie cu încă un pas de obiectivul tău!
26 Jul 2022

Alin Halatiu

150 RON
La multi ani!
26 Jul 2022
310 RON
La multi ani Luciana!
25 Jul 2022

Anonymous

300 RON
24 Jul 2022

Anonymous

60 RON
You are my superhero 💙
19 Jul 2022
Salut Luciana, la multi ani, multa sanatate si succes in toate proiectele frumoase pe care ti le propui! Iti trimit aceasta donatie in memoria Larei, care peste cateva zile ar fi implinit 19 ani. Numai bine si pe curand!
19 Jul 2022
La mulți ani fericiți!
19 Jul 2022
Cu mare drag! Să fii binecuvântată cu toate resursele necesare ajutorării copiluților! Și îți doresc ca și tu să ai parte de tot ceea ce este mai bun pentru o viață împlinită pe mai departe! ♥️♥️♥️
18 Jul 2022

Mihai Lucian Militaru

600 RON
Succes în acest proiect!
18 Jul 2022

Adina Dumitrescu

200 RON
17 Jul 2022
Te imbratisez, Luciana!
17 Jul 2022
La multi ani!
17 Jul 2022

Mara

150 RON
La mulți ani cu multe împliniri, proiecte frumoase și copii fericiți! 🤗❤️
17 Jul 2022