Asociația Clubul Câinilor Utilitari

Asociația Clubul Câinilor Utilitari

Îmi donez ziua de naștere

Dată: 31 December 2022
Activitatea de la cabinet este o parte importantă din viața mea. Ultimii 5 ani i-am dedicat studiului și dezvoltării personale, făcând o faculta
[ Show more ]

4

Galantomi:

24

Donații:

4,216 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Activitatea de la cabinet este o parte importantă din viața mea. Ultimii 5 ani i-am dedicat studiului și dezvoltării personale, făcând o facultate de psihologie, terminând un master clinic, urmând formări în psihoterapie, cursuri, terapie individuală – toate acestea pentru a aduce cea mai bună variantă a mea în întâlnirea cu copiii cu care lucrez și în relația cu aceștia.

Tot ce a devenit vindecător pentru mine a propagat în cabinet acea liniște, disponibilitate și prezență – elemente care își pun amprenta în terapia cu copiii cu care lucrez, astfel încât ei se simt văzuți, auziți și apreciați dincolo de diagnosticul pe care îl poartă. Când în ecuație se adaugă și câinii utilitari de terapie, aceștia aduc un plus de siguranță, relație și motivație.

În curând va veni ziua mea. Încă de mic copil mi-au plăcut cadourile și am considerat că acestea sunt un gest de iubire. Anul acesta, pentru a doua oară, aș vrea ca aceste daruri să fie cu sens pentru copii, cu folos pentru aceia dintre ei care au mai puțin, cu eliberare pentru părinții care mereu sunt forțați să facă rost de bani. De aceea, te rog pe tine, cel care citești acest text, vă rog pe voi, prieteni dragi, ca în acest an să nu îmi cumpărați o carte, un buchet de flori, cosmetice sau alte minunății, ci să donați către această strângere de fonduri, pentru ca împreună să putem oferi o șansă copiilor cu tulburări de neurodezvoltare care vor face parte din a doua ediție a proiectului „Doctor cu patru lăbuțe – ediția a doua”.

Pentru mine, aceste donații vor reprezenta în continuare o dovadă de iubire; pentru copii, aceste daruri vor reprezenta conținere, emoție și câteva luni de terapie; pentru părinți, aceste gesturi vor reprezenta eliberarea de povara unei noi plăți iar pentru cei care oferă, aceste cadouri se vor întoarce în multe feluri.

Vă mulțumesc încă de pe acum și vă îmbrățișez cu drag!