Cadou de ziua mea

 

Ana Stefan Asociația Clubul Câinilor Utilitari

10% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
21
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Ziua mea de naștere o dăruiesc copiilor cu tulburări de neurodezvoltare aflați în dificultate. 

Susțin proiectul Asociației Clubul Câinilor Utilitari, Terapie și Activități Asistate de Animale - Doctor cu 4 lăbute. Proiectul are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.

Vă mulțumesc pentru binele făcut!

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației constă în formarea a 200 de echipe utilitare om-câine care să intervină la nivelul întregii țări, atât în Terapia și Activitățile Asistate de Animale, cât și în Căutare și Salvare. De asemenea, misiunea cuprinde răspândirea conceptului de câine utilitari și promovarea respectarii drepturilor animalelor.

Acest proiect are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

La multi ani fericiti!
23 Jun 2022