Cadou de ziua mea

 

Ana Stefan Asociația Clubul Câinilor Utilitari

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Ziua mea de naștere o dăruiesc copiilor cu tulburări de neurodezvoltare aflați în dificultate. 

Susțin proiectul Asociației Clubul Câinilor Utilitari, Terapie și Activități Asistate de Animale - Doctor cu 4 lăbute. Proiectul are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.

Vă mulțumesc pentru binele făcut!

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației constă în formarea a 200 de echipe utilitare om-câine care să intervină la nivelul întregii țări, atât în Terapia și Activitățile Asistate de Animale, cât și în Căutare și Salvare. De asemenea, misiunea cuprinde răspândirea conceptului de câine utilitari și promovarea respectarii drepturilor animalelor.

Acest proiect are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.

 

Activitatea de la cabinet este o parte importantă din viața mea. Ultimii 5 ani i-am dedicat studiului și dezvoltării personale, făcând o facultate de psihologie, terminând un master clinic, urmând formări în psihoterapie, cursuri, terapie individuală – toate acestea pentru a aduce cea mai bună variantă a mea în întâlnirea cu copiii cu care lucrez și în relația cu aceștia. Tot

 

3 Donații

La Multi Ani, Ana! Te îmbrațișăm cu mult drag! Mariana si Dan Mihalea
22 Jul 2022

un Om pe niste scari

150 RON
La multi ani
11 Jul 2022
La multi ani fericiti!
23 Jun 2022