Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mara Vasilescu Asociația Clubul Câinilor Utilitari

16.4% Complete
246 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații

Trăim vremuri în care suntem înconjurați de multă tristețe. Ce mai aduce fericire în ziua de azi?

De multe ori am simțit că fericirea vine din lucrurile simple, făcute și dăruite din suflet! Totodată, am realizat că fericirea reală este definită de clipele pe care le trăim și nu din lucrurile pe care le avem.   

Am avut ocazia să recunosc această fericire pe chipurile copiilor pe care îi întâlnim în cabinet, dar și în sufletul meu când văd că le putem aduce bucurie!

Îmi doresc ca și în acest an, cu sprijinul vostru, să putem ajuta 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, oferindu-le astfel terapie gratuită.

Vă mulțumesc din inimă!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației constă în formarea a 200 de echipe utilitare om-câine care să intervină la nivelul întregii țări, atât în Terapia și Activitățile Asistate de Animale, cât și în Căutare și Salvare. De asemenea, misiunea cuprinde răspândirea conceptului de câine utilitari și promovarea respectarii drepturilor animalelor.

Acest proiect are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.

 

Activitatea de la cabinet este o parte importantă din viața mea. Ultimii 5 ani i-am dedicat studiului și dezvoltării personale, făcând o facultate de psihologie, terminând un master clinic, urmând formări în psihoterapie, cursuri, terapie individuală – toate acestea pentru a aduce cea mai bună variantă a mea în întâlnirea cu copiii cu care lucrez și în relația cu aceștia. Tot

 

3 Donații

Luciana

150 RON
La multi ani frumosi si buni!
29 Apr 2022
18 Apr 2022

Catalina

21 RON
Felicitări pentru activitatea ta!
11 Apr 2022