La 1 an de TAA, sedinte gratis vom avea!

 

Mihaela Sandu Asociația Clubul Câinilor Utilitari

63.733333333333% Complete
956 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații

Anul trecut pe vremea aceasta începeam un nou capitol din viata mea, poate cel mai dorit si asteptat, acela de a face parte din familia Terapiei Asistate de Animale. Am pornit la drum cu emoție și curiozitate și acum simt că orele petrecute la cabinet îmi aduc multă împlinire și fericire care se transmite mai departe.

Între timp am început Școala de terapie împreună cu câinele meu, Milo, unde am învățat ce înseamnă să formezi o echipă om-câine, lucru care ne-a sudat relația foarte mult. Anul acesta ne-am întors în cabinet împreună ca și echipă și încercăm să aducem zâmbete și căldură în sufletele celor cu care lucrăm.

Beneficiarii cu care noi lucram sunt de cele mai multe ori copii cu diverse tulburari sau dizabilități și sunt de părere că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Acesti copii pot avea nevoie de mai multe forme de terapie, de la terapia comportamentala la kinetoterapie sau la alte terapii complementare care pot fi coplesitoare din punct de vedere financiar pentru parinti.

De aceea, aleg să fiu alături de părinții acestor copii și să le dau o mână de ajutor prin strângerea banilor pentru terapia asistata de animale, fiind o formă de terapie în care eu cred. Atunci când motivația copilului scade, câinele îi poate deveni prieten și însoțitor, conexiunea cu câinele realizându-se mai ușor. 

"Doctor cu 4 lăbuțe", ediția 2 este proiectul pe care eu vreau să îl susțin, acesta vine în sprijinul famiilor defavorizate și a copiilor cu tulburări neuro-psiho-motorii, se vor selecta 5 copii care vor beneficia de sedinte de terapie asistata a cate 50 de minute/ saptamana, timp de 4 luni.

Fiecarui copil i se va intocmi un plan de interventie personalizat nevoilor sale si se planifica anumite activitati in care este integrat cainele. Sunt vizate urmatoarele programe: 

-dezvoltarea limbajului (receptiv si expresiv)

-autoservirea (imbracat, mancat, spalat)

-motricitatea (fina, grosiera)

-socializarea (contact vizual, dialog)

-dezvoltarea motivatiei prin intermediul relatiei formate intre copil si caine

Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face este să fii alături de mine si, in loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Împreună chiar suntem mai buni!

Eu și Milo vă mulțumim din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației constă în formarea a 200 de echipe utilitare om-câine care să intervină la nivelul întregii țări, atât în Terapia și Activitățile Asistate de Animale, cât și în Căutare și Salvare. De asemenea, misiunea cuprinde răspândirea conceptului de câine utilitari și promovarea respectarii drepturilor animalelor.

Acest proiect are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.

 

Noi credem că cel mai frumos cadou primit cu ocazia aniversărilor sau a zilelor speciale din viața noastră poate fi bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor tăi că, în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună o cauză sau pe cineva care are nevoie de ajutor. În felul acesta

 

10 Donații

Anonymous

150 RON
11 Jul 2022
10 Jun 2022

Anonymous

113 RON
09 Jun 2022

Mihai G

100 RON
Pentru Milutu si abilitatile lui de terapeut Magic impreuna cu a sa mamica talentata.
07 Jun 2022

Cristi

100 RON
07 Jun 2022

Anonymous

158 RON
31 May 2022
30 May 2022

Anonymous

32 RON
30 May 2022

Anonymous

75 RON
30 May 2022
30 May 2022