Asociația Clubul Câinilor Utilitari

Asociația Clubul Câinilor Utilitari

Doctor cu 4 lăbuțe - ediția a doua

Doctor cu 4 lăbuțe - ediția a doua @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2022

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Doctor cu 4 lăbuțe - ediția a doua @ Dar Galantom ~ 2022

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor tăi că, în locul cadourilor pentru ocaziile, zilele sau aniversările speciale din viața ta, îți dorești să susțineți împreună o cauză socială. Fă-ți pagină pe dar.galantom.ro!

Doctor cu 4 lăbuțe - ediția a doua @ Absolvent Galantom ~ 2022

Provocarea se adresează elevilor și studenților care organizează evenimente legate de absolvire și care doresc să doneze banii colectați pentru taxa de intrare, cei pe care i-ar fi dat pe ținutele speciale pentru petrecere, pentru flori sau cadouri, ca să susțină o cauză socială. Fă-ți pagină de Galantom pentru ați dărui absolvirea pe dar.galantom.ro!

Doctor cu 4 lăbuțe - ediția a doua @ Paște Galantom ~ 2022

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor de Paște, îți dorești să susțineți împreună o cauză socială. Fă-ți pagină de Iepuraș Galantom pe dar.galantom.ro!

Îmi donez ziua de naștere
Activitatea de la cabinet este o parte importantă din viața mea. Ultimii 5 ani i-am dedicat studiului și dezvoltării personale, făcând o faculta